Personal Trainer en Vitaliteitscoach in Bilthoven, De Bilt, Utrecht, Maarssen, Vianen en Zeist

Persoonsgebonden plan van aanpak voor het allerbeste resultaat

Sporten was nog nooit zo leuk!

Wist je dat we met cardio voornamelijk onze conditie verbeteren en met krachttraining de vormen van ons lichaam bepalen. Altijd al een slanke middel en strakke billen willen hebben? Met mij werken we samen aan jou doelen. Ik maak een realistisch plan van aanpak en persoonlijk voedingsadvies. 

Met mij als stok achter de deur ga jij sporten nog leuk vinden ook! 

Persoonlijk en haalbaar voedingsadvies

Wat is jouw doel? Daar gaan we samen achterkomen.  Of je nu wilt afvallen of aankomen. Meer resultaten uit je trainingen wilt halen of wilt weten of je wel echt gezond eet. Ik kijk graag met je mee. Samen gaan we werken aan een realistisch voedingspatroon. 

Geen gekke crashdiëten of superfood trends maar gewoon normaal eten. 

Bootcamp als teambuilding

Een bootcamp is een perfecte teambuildingsactiviteit. Wij zorgen namelijk dat deelnemers interactie met elkaar gaan zoeken. Zo zorgen we voor eenheid. Gezamenlijk succesvol een zware training afleggen zorgt voor teamspirit en geeft het gevoel van overwinning. Niet het individu, maar teambuilding staat voorop! Met een doel voor ogen zal je merken dat “samen” altijd sterker maakt.


Een bootcamp als teambuilding is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en wordt afgestemd op de verschillende fysieke niveaus binnen de groep. Natuurlijk kan een bootcamp perfect worden gecombineerd met andere teambuildingsactiviteiten.

Ben jij klaar om een betere versie van jezelf te worden?

Ga ook de uitdaging aan! Met mij als jouw personal trainer gaan we jouw uitdagingen aanpakken. Vertel mij wat jouw doel is en we gaan er samen tegenaan. Ik garandeer jou plezier, kracht en succes! 

Zij ging jou al voor

"Jessica brengt mij plezier in het sporten"

5/5

Ik train nu al meer dan een half jaar samen met Jessica. Jessica heeft ervoor gezorgd dat ik echt met plezier naar de sportschool ga. Al snel zag ik mijn lichaam veranderen, ik ben al 2 maten kleding kwijt! Ik ben nu niet meer uit de sportschool weg te slaan, haha! 

– Melissa Korsmit

"Met Jessica blijf ik mijn grenzen verleggen"

5/5

Jessica is nu iets meer dan een half jaar mijn trainer. Ze daagt me op een leuke manier uit om mijn grenzen te blijven te verleggen. Doordat we regelmatig contact hebben kunnen we mijn vooruitgang in de gaten houden. Hierdoor wordt ik extra gemotiveerd om te blijven sporten.

Jessica komt met leuke oefeningen en goede adviezen. Ze is niet bang om mij soms te confronteren, wat met scherp houd. Ik ben ontzettend blij met haar.

– Bastiaan Liebrecht

Wat kun je van mij verwachten

Mijn naam is Jessica Demmer en ik ben Personal trainer en Vitaliteitscoach. Ik garandeer succes, dat is immers mijn kracht. Ik ben de bekende “stok” achter de deur. En door mijn enthousiasme ga jij het nog leuk vinden ook. Vooral een persoonsgebonden plan van aanpak is de methode om ervoor te zorgen dat iemand zich er lekker bij voelt. De juiste oefeningen en het juiste voedingsadvies voor het optimale resultaat.

Wacht niet langer en maak een afspraak! Jouw gezondheid gaat boven alles.

Samen stellen we een doel vast om aan te werken. Soms is dat afslanken, een sterker lichaam of misschien wel stress verminderen. Samen is leuker dan alleen, ik ben er altijd!

Laten we van start gaan!

Maak een vrijblijvende afspraak voor een gratis intakegesprek.

Neem vandaag nog contact met mij op. Ik sta voor jou klaar om van jou doelen een succes te maken! 

[caldera_form id="CF5ab7ace320353"]