Tijd, tijd, waar halen wij de tijd vandaan. We komen in 24 uur al tijd te kort om ons werk, gezin, familie en vrienden de optimale aandacht te geven die zij verdienen. Laat staan dat je ook nog tijd moet vrij maken om te gaan sporten. Help! Je denkt ik wil wel maar hoe moet ik hier tijd voor vrijmaken. De trilplaat van TellSell staat ook al jaren in de kast.. Werkte ook niet.. Wat dan wel? Eigenlijk zou ik een schop onder mijn kont moeten hebben. De bekende “ stok”  achter de deur….!

Mijn naam is Jessica Demmer en ik ben werkzaam als Personal Trainer en Vitaliteitcoach.  Ik garandeer succes, immers dat is mijn kracht ik ben de “stok” achter de deur en door mijn enthousiasme ga je het nog leuk vinden ook. Want wat voor de een niet werkt,  werkt voor de ander wel. En vooral een persoonsgebonden plan van aanpak is de methode dat iemand zich hierbij lekker voelt. De juiste oefeningen en de juiste levensstijl!

Ik werk veel met ondernemers, juist een doelgroep die tijd te kort komt maar wel vitaal moet zijn om te ondernemen. En het is nog zakelijk aftrekbaar ook! Mooi meegenomen toch?!

“Jaap” is een van mijn cliënten, hij is een ondernemer uit Utrecht. Ook tijd was voor Jaap het grootste probleem om te gaan sporten. Sinds drie maanden sporten wij twee keer in de week een uur. Vooraf maak ik altijd een plan van aanpak na een intensief intake gesprek. Daarbij komt alles aan bod. Roken, drinken, eten, stresssituaties. Echt alles wil ik weten, het hemd van het lijf vragen. Hoe meer informatie hoe beter ik kan inspelen op het uiteindelijke resultaat.

Vul voor meer informatie het contact formulier.